‘Samen sterk in het incidentnetwerk!’ 

RIVM-netwerkmiddag respons: woensdag 25 mei 2022

Wilt u op de hoogte gehouden worden per e-mail?  Meld u aan en u ontvangt de uitnodiging.   

Velen van u zetten zich, net als het RIVM, dagelijks in voor een gezonde en veilige leefomgeving. Het bestrijden van incidenten maakt daar deel van uit. Maar de veiligheidsketen omvat veel meer: proactie, preventie, preparatie en nazorg. Speelt u een rol in de veiligheidsketen, dan is deze middag echt iets voor u. Samenwerken rondom incidenten begint bij elkaar kennen.  

Het RIVM organiseert deze netwerkmiddag om elkaar te ontmoeten, kennis te delen en te leren van incidenten. Een middag met voorbeelden uit de praktijk en workshops over alle fases uit de veiligheidsketen op het gebied van CBRN en nazorg.  

Reserveer de datum in uw agenda en wij hopen u op 25 mei 2022 te ontmoeten! 

Deelname is kosteloos.

Deze dag is bedoeld voor professionals in de veiligheidsketen. Bijvoorbeeld Adviseurs Gevaarlijke Stoffen (AGS) van de Brandweer, Gezondheidskundig Adviseurs Gevaarlijke Stoffen (GAGS) van de GGD/GHOR of Teamleiders Explosieven Verkenning (TEV) van de Politie en Defensie. Daarnaast zijn ook onze opdrachtgevers en vertegenwoordigers van de netwerken waar het RIVM aan deelneemt van harte welkom. Zoals het Crisis Expert Team milieu en drinkwater (CET-md), het Radiologisch en Gezondheidskundig Expertise Netwerk (RGEN), het Landelijk Laboratorium Netwerk terreuraanslagen (LLN-ta) en de expertgroep Psychosociale hulpverlening (PSH).